Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koktajl z brzoskwiń i czerwonych porzeczek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

brzoskwinie 2 sztuki
porzeczki 100 g
cukier 3 łyżki
maślanka 1,5 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Koktajl z brzoskwiń i czerwonych porzeczek

Brzoskwinie umyłam i obrałam i wyciągnęłam pestkę. Porzeczki obrałam i wypłukałam. Najpierw zmiksowałam brzoskwinie, po chwili dodałam porzeczki i cukier i znów zmiksowałam. Po chwili dodałam maślanki i jeszcze raz zmiksowałam. Odstawiłam na pół godziny do lodówki aby się schłodziło.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak