Koktajl szpinakowo-pomarańczowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szpinak

    1 garść
  • pomarańcza

    1/2 szt
  • imbir

    2 plastery
  • miód

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Umyty, świeży szpinak wkładam do blendera.

Następnie obroną gruszkę kroję na kawałki i wkładam do blendera.

Selera myję i kroję na mniejsze części dodaję do blendera.

Dwa plastry imbiru drobno siekam dodaję do pozostałych składników.

Na sam koniec wyciskam sok z polowy cytryny. Można dodać do składników ok 50 ml wody. Blenduję na koktajl bez gtudek

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat