Koktajl szpinak-jabłko

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szpinak świeży

    2 garście
  • jabłka

    2 sztuki
  • woda

    1,5 szklanki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jabłka obieramy, pozbawiamy gniazd nasiennych, kroimy na mniejsze części. Rozdrabniamy za pomocą blendera, ze szpinakiem i wodą.

Powstały, gotowy koktajl, przelewamy do szklanek. Podajemy od razu po przygotowaniu.
NiePieprz.pl
Koktajl możemy osłodzić według uznania, np. miodem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat