Koktajl arbuzowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • arbuz

    300 g
  • jogurt naturalny

    300 g
  • cukier puder

    2 łyżeczki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Arbuza pokroić w paski i usunąć z nich pestki. Klika pasków pokroić na kwadraty i kilka na trójkąty (do ozdobienia) i odstawić do lodówki. Arbuza bez pestek miksujemy. Miksujemy arbuza z jogurtem i cukrem pudrem, schładzamy w lodówce.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat