Przepis i sposób przygotowania na: Kokosowe muffiny wieloowocowe
Kroki postępowania
Podajemy dekorując szczyptą cukru pudru.
mąka pszenna | 2 czubate szklanki |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
cukier waniliowy | 1 łyżka |
cukier | 1/2 szklanki |
wiórki kokosowe | 3-4 czubate łyżki |
kefir | 170 ml |
mleko | 100 ml |
jajko | 2 szt |
olej kokosowy | 1/3 szklanki - płynny |
owoce | 200 g - mrożony mix |
kruszonka | 12 łyżek |
cukier puder |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: