Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kokosanki z marmoladą

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

białko 3 szt
cukier 3/4 szklanki
cukier waniliowy opakowanie
kokos 20 dkg
marmolada

Przepis i sposób przygotowania na: Kokosanki z marmoladą

Białka ubijamy na parze z cukrem i cukrem waniliowym,kiedy masa jest puszyście biała dodajemy kokos. Workiem cukierniczym szprycujemy małe kokosanki na papier do pieczenia,szprycujemy na ciasteczkach po trochu marmolady i pieczemy około 15minut.

Uwaga: nie dajemy za dużo marmolady bo będzie się zlewać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 01.12.2012 11:34
pyszności
Angelika10 11.11.2012 00:07
wyglądają smakowicie
PaniMISIOWA 29.10.2012 18:48
rewelacja
Rafał10 27.10.2012 10:14
fiu fiu, jakie ładniusie :)
Mysiunia 21.10.2012 18:59
śliczności :)
Agnieszka91 21.10.2012 13:05
super pyszności
kasienka23 21.10.2012 12:55
z pewnością ten przepis wypróbuję:)
Poison1988 21.10.2012 12:11
Wszystko co z kokosem mogłabym jeść i jeść :)
Goya 21.10.2012 11:46
super
Monika111 21.10.2012 10:47
Uwielbiam kokosanki. Kiedyś robiłam i mi nie wyszły... :)
Iwka 21.10.2012 10:46
apatycznie wyglądają

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak