Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kokardki ze szpinakiem i rybą

3.0
(12)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makaron kokardki 2 garści
szpinak mrożony 20 dag
masło 1 łyżka
ząbek czosnku 2
serek topiony śmietankowy duży 50 g
tilapia 1
bulion warzywny 1/2 l
Gałka muszkatołowa mielona Prymat
sól
czerwony pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Kokardki ze szpinakiem i rybą

Tilapię rozmrozić. Rozmrożony szpinak przesmażyć na maśle z dodatkiem przeciśniętego przez praskę czosnku. Doprawić i dodać serek topiony. Podgrzewać do czau aż ser się rozpuści.

Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie. Rybę ugotować w bulionie. Makaron wymieszać ze szpinakiem. podawać z ugotowaną rybą, posypany świeżo zmielonym pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

goofy9 03.08.2013 23:46
uwielbiam takie połączenia
idealme 24.06.2013 11:05
ale to musi być pyszne! :)
Luki 24.06.2013 08:03
pyszne danie
Wiesława1 24.06.2013 07:51
moje ulubione połączenie
AnielskaSlodycz 23.06.2013 21:56
ooo dobre :)
V_kuchareczka 23.06.2013 21:41
smakowicie to wygląda
Gracer 23.06.2013 20:41
moje smaki :)
Megg 23.06.2013 20:35
bardzo smaczne danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak