Przepis i sposób przygotowania na: Kokardki ze szpinakiem i rybą
Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie. Rybę ugotować w bulionie. Makaron wymieszać ze szpinakiem. podawać z ugotowaną rybą, posypany świeżo zmielonym pieprzem.
makaron kokardki | 2 garści |
szpinak mrożony | 20 dag |
masło | 1 łyżka |
ząbek czosnku | 2 |
serek topiony śmietankowy duży | 50 g |
tilapia | 1 |
bulion warzywny | 1/2 l |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
sól | |
czerwony pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: