Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kociołek Węgierski

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

karczek 1 kg
pieczarki 0,5 kg
ziemniaki młode 0,75 kg
kabaczek 0,5 szt.
przyprawa do potraw Kucharek do smaku
cebula czerwona 2 szkl.
kapusta biała 0,5 szt.
papryka 3 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Kociołek Węgierski

Mięso płuczemy kroimy w kostkę obtaczamy w przyprawach solimy i pieprzymy. Odstawiamy na 30 minut do godzinki aby się przegryzło. Warzywa płuczemy osuszamy i kroimy na drobną kostkę. Cebulę w pół księżyce. a kapustkę drobno siekamy. Do kociołka wrzucamy najpierw mięso a potem wazrywa i pieczemy ok. 30 minut potem wszystko mieszamy i pieczemy do miękkości . Doprawiamy wg. smaku.




Smacznego:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak