Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KOCIOŁEK LUCYFERA

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula biała 2 szt.
papryka czerwona 2 szt.
pieprz ziarnisty
Liść laurowy suszony Prymat
Papryka słodka mielona Prymat 1 łyżka
majeranek 1 łyżeczka
masło 2 łyżki
mąka 1 łyżka
biała fasola 1 perłowa
bulion 2 litry
kabanos 4 szt.
Papryka ostra mielona Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: KOCIOŁEK LUCYFERA

Wykonanie:
Cebulę i paprykę drobno pokroić, podsmażyć na maśle, zaciągnąć mąką i poddusić. Posypać sproszkowanymi paprykami i zalać bulionem. Doprawić do smaku majerankiem, gotować około 30 minut, następnie wrzucić kabanosy i fasolę. Danie zamieszać, jeszcze raz zagotować i doprawić w razie potrzeby

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

goofy9 01.10.2013 12:57
rozgrzewający kociołek :)
Katarzyna59 13.06.2013 07:50
bardzo smaczne
adelajda 13.06.2013 07:04
ciekawy i na pewno smaczny przepis
Lampencjo 13.06.2013 03:43
smakowite.
beniaminek 12.06.2013 23:15
fajne danie
Mona73 12.06.2013 23:07
smaczne danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak