Przepis i sposób przygotowania na: Kociolek jesienny
Kroki postępowania
przykrywka, mieszajac od czasu do czasu
p
szpinak świeży | 300 gr |
pietruszka zielona | 1 peczek |
cebula | 1 szt |
ziemniak | 1 szt |
marchew | 1 szt |
cieciorka | 50 gr |
soczewica | 50 gr |
czosnek | 2-3 zabki |
Kolendra cała Prymat | 1 lyzeczka |
papryka czerwona | 1 lyzeczka |
Harrisa | 1 lyzeczka |
sól do smaku | |
oliwa | 5-6 lyzek |
Kurkuma mielona Prymat | 1 lyzeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: