Składniki:
sos | |
pieczarki | 500 g |
cebula | 1 sztuka |
mąka | 1 łyżka |
śmietana | 1 czubata lyżka |
sól | |
pieprz | |
olej | 2 łyżki |
kluski | |
jajko | 3 sztuki |
woda | 0,5 szklanki |
mąka | 300 g |
masło | 2 łyżki |
sól |
sos | |
pieczarki | 500 g |
cebula | 1 sztuka |
mąka | 1 łyżka |
śmietana | 1 czubata lyżka |
sól | |
pieprz | |
olej | 2 łyżki |
kluski | |
jajko | 3 sztuki |
woda | 0,5 szklanki |
mąka | 300 g |
masło | 2 łyżki |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: