klopski drobiowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mielone mięso z kurczaka

    50 dag
  • natka pietruszki

    1/2 pęczka
  • cebula biała

    1
  • Bułka tarta klasyczna Prymat

  • sól i pieprz do smaku

  • bulion

    2 szklanki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Natkę pietruszki drobno posiekać podobnie cebulę. Dodać mięso, jajko i bułkę tartą. Doprawić do smaku i dokładnie wymieszać. Formować klopsiki i gotować w bulionie.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
IlonaAlbertos 09.10.2010 19:13
Uwielbiam klopsiki. W połączeniu z pysznym sosem :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat