Składniki:
mięso mielone | 30 dag |
żółty ser | 3 plaster |
przecier pomidorowy | 1 łyżka |
sól do smaku | |
olej | |
bulion | 1,5 szklanka |
tymianek | |
majeranek | |
mąka pszenna | 1 łyżka |
śmietana 18 proc | 100 ml |
oliwa | 1 łyżka |
cebula biała | 1 sztuk |
mięso mielone | 30 dag |
żółty ser | 3 plaster |
przecier pomidorowy | 1 łyżka |
sól do smaku | |
olej | |
bulion | 1,5 szklanka |
tymianek | |
majeranek | |
mąka pszenna | 1 łyżka |
śmietana 18 proc | 100 ml |
oliwa | 1 łyżka |
cebula biała | 1 sztuk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: