Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Klopsiki a\'la devolay

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mielone drobiowe 0,5 kg
pieczarki 250 g
cebula 1 szt
sól
Pieprz ziołowy mielony Prymat
olej rzepakowy
jajko 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Klopsiki a\'la devolay

Mięso wkładamy do miski, wbijamy jajko, mieszamy, doprawiamy do smaku i dodajemy bułkę tarta. Cebulkę i pieczarki drobniutko kroimy i smażymy na oleju. po usmażeniu dodajemy do mięsa i dokładnie mieszamy. formujemy devolay, obtaczamy w panierce i smażymy na mniejszym ogniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ZEWA 15.09.2011 15:09
i to jest coś co lubię
angelika14 17.07.2011 10:27
pychota
jolaxa 23.01.2011 21:16
pyyszne
polly66 02.10.2010 10:06
dobre takie pulpeciki ale zawsze z wieprzowym robiłam;)
Anita21 08.09.2010 08:35
pomysłowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak