Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiszona kapusta z marchewką

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewka
cebula czerwona
jabłko
oliwa 1 łyżka
sok z cytryny 1 łyżeczka
cukier
pieprz
woda 1 łyżka
kapusta kiszona 20 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Kiszona kapusta z marchewką

Kiszoną kapustę odciskamy i kroimy. Cebulkę kroimy na kostki. Obrane jabłko ścieramy na tarce razem z przygotowaną marchewką. Do miseczki dajemy oliwę, wodę mineralną i sok z świeżo wyciśniętej cytryny. Dokładnie mieszamy. Wszystkie przygotowane produkty dajemy do miski, wlewamy sos, mieszamy i doprawiamy do smaku cukrem i pieprzem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 29.08.2013 07:50
lubię taką surówkę
Pani Domu 07.04.2013 17:34
pyszna surówka do obiadu i nie tylko
Wacław 28.09.2012 13:48
pyszna do II dania,lubię taką !
mirosława4 05.09.2012 21:29
same witaminki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak