Kiszka ziemniaczana z cebulką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kiszka ziemniaczana

    2 szt
  • cebula

    1
  • margaryna do smażenia

  • Majeranek suszony Prymat

  • pieprz

  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kiszkę ziemniaczaną pokroić na 3 kawałki. Na patelni roztopić margarynę. Ułożyć kawałki kiszki i pokrojona w krążki cebulę. Doprawić do smaku solą, pieprzem i majerankiem. Smażyć, aż cebula będzie miękka, a kiszka mocno podpieczona.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat