Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kisiel z czarnych porzeczek

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

porzeczka czarna obrana 30 dkg
cukier waniliowy 1 op.
cukier drobny do smaku
mąka zmieniaczana 1 łyzka

Przepis i sposób przygotowania na: kisiel z czarnych porzeczek

Porzeczki czarne zmiksować i zagotować w 0.5 l wody, dodać cukier waniliowy, cukier do smaku i podbić mąką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kryska73 10.02.2011 12:33
ciekawy w smaku!
Kryska73 10.02.2011 12:33
ciekawy w smaku!
Łucja1 25.11.2010 20:42
aromatyczny!
mamusia1 13.09.2010 20:05
nigdy nie próbowałam z czarnych porzeczek, ale zrobię za rok!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak