Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KIEŁBASKI W KOSZULKACH Z FRANCUSKIEGO CIASTA

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parowki drobiowe 500 gram
ciasto francuskie 1 opak.
masło 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: KIEŁBASKI W KOSZULKACH Z FRANCUSKIEGO CIASTA

Ciasto francuskie rozmrozić i rozwinąć.Lekko rozwałkować i pokroić w paski wzdłuż dłuższego końca.Każdą kiełbaskę owinąć spiralnie na całej długości.Poukładać na blaszce wyłożonej pergaminem .Masło stopić i posmarować ciasto.Piec w nagrzanym piekarniku do 200 st.C ok.20 minut.Piec na złoty kolor.Podawać można polane keczupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Róża1 26.08.2013 23:19
palce lizać:-) , też takie robiłam:-)
anemon 10.07.2013 07:33
Ciekawy pomysł na szybką kolację.
Rybciia 25.06.2013 13:51
fajny przepis :-)
Grazyna0211 07.04.2013 15:43
smaczne i apetyczne
gacopierz23 29.03.2013 14:11
dobry sposób na parówki
Joanna23 19.02.2013 13:49
pyszne
Bernadeta 29.01.2013 09:08
fajny pomysł
Łukasz15 30.12.2012 16:42
Bardzo dobre
Bernadeta1 13.12.2012 00:37
bardzo smaczna taka kolacja.
Seba 14.11.2012 09:30
smaczne
Pani Domu 28.10.2012 18:42
pyszne kiełbaski
Krystyna32 27.10.2012 08:45
extra
Ada-Gaba 10.10.2012 22:21
świetne
Motorek 21.09.2012 09:41
smaczna
Dorian 19.09.2012 07:53
pycha
kate.500 19.09.2012 07:47
super
IZABELA29 28.06.2012 08:35
dobre dla dzieci
berys18 25.06.2012 17:52
fajnie wyglądaja
joanna77 07.06.2012 15:28
pyszne
Justa32 05.06.2012 23:32
świetne
MAR3STA 04.06.2012 18:57
pyszne
Wacław 20.05.2012 10:19
pyszne !
safcia 19.05.2012 18:48
świetne
Wafelek2601 18.05.2012 22:17
fajne
SmacznaPyza 15.05.2012 22:51
lepiej całkiem nie rozmrażać bo będzie się lepić

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak