Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbaski podpieczone na cebuli

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa około 4 sztuki
cebula 2 sztuki
masło lub margaryna

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbaski podpieczone na cebuli

1. Obrać cebule i pokroić wzdłuż
2. Na patelni trochę rozpuśćić margarynę, wsypać cebulę i podsmażyć
3. Kiełbasę pokroić na kawałki i daodać na patelnie
4. Smażyć, a później dymfować
5. Podawać z chlebkiem

Smacznego :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wolochski 26.05.2011 21:25
super
stokrotka 22.01.2011 23:35
SUPCIO!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak