kiełbaski estragonowe

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kiełbaski na grilla

    5-6
  • olej

    2 łyżki
  • czosnek

    1-2 ząbki
  • musztarda

    1 łyżka
  • ocet

    1 łyżka
  • estragon

    1 pęczek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Estragon posiekać wymieszać z olejem czosnkiem, musztardą i octem. Kiełbaski posmarować mieszaniną z estragonem. Odstawić na ok.2 godzinki do lodówki od czasu do czasu je obracając. Następnie odsączyć z marynaty i piec na rozgrzanym grillu.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Mirka-Ludomila 29.10.2010 16:45
szkoda,że sezon grillowy się skończył...
Malinka 21.10.2010 09:54
I tylko szkoda, że sezon grillowania juz za nami:(
ewelinapac 22.09.2010 18:07
musza byc smaczne
Matik 04.08.2010 11:24
fajne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat