Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbaska z piekarnika

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kiełbasa 750 g
olej 2 łyżki
cząber
majeranek
cebula 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbaska z piekarnika

Kiełbasę zalać zimną wodą, dodać cebulę, cząber, majeranek, doprowadzić do wrzenia, gotować 5 minut na małym ogniu, kiełbasę wyjąć z wywaru, osączyć ułożyć na natłuszczonej blasze, posmarować olejem, wstawić do piekarnika i piec 10 minut w 190 stop.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak