Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbaska z letnimi dodatkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kiełbaski wiejskie 2 szt
pomidorki koktajlowe 15 szt
ogórki małosolne 2 szt
szczypiorek
sól
rzodkiewka 6 (czerwona)
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbaska z letnimi dodatkami

Kiełbasę gotujemy, ogórki małosolne kroimy na ćwiartki, pomidorki koktajlowe na połówki, rzodkiewkę na drobniutkie ćwiartki a szczypiorek szatkujemy.
Kiełbasę po ugotowaniu przekładamy na talerz, dodajemy ogórki, pomidorki i rzodkiewkę. Warzywa posypujemy szczypiorkiem, solą, pieprzem i tak o to mamy pożywne i zdrowe śniadanie które podajemy ze świeżym pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 07.07.2013 19:18
Syte jadło.
02.07.2013 09:02
to nie przepis ale sposób podania, czego regulamin zakazuje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak