Kiełbasa na warzywach

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pietruszki

    6 szt
  • marchew

    6 szt
  • cebula

    4 szt
  • kiełbasa

    5 szt
  • sól, pieprz

    do smaku
  • margaryna

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Warzywa obrać, pokroić w plasterki. Kiełbasę obrać ze skóry, następnie ponacinać. Na blasze ułożyć wiórki margaryny, ułożyć warzywa. Posypać przyprawami. Na wierzchu ułożyć kiełbasę. Piec ok. 45 min w temp. 185st.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
RenataZ-et 09.01.2014 22:20
ładnie podana
adelajda 14.11.2013 09:44
szybko i smacznie
Cranberry 12.11.2013 19:37
pewnie smaczniutka
Renataj 12.11.2013 18:48
Pięknie przyrumieniona kiełbasa.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat