Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbasa na warzywach

2.0
(8)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pietruszki 6 szt
marchew 6 szt
cebula 4 szt
kiełbasa 5 szt
sól, pieprz do smaku
margaryna 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbasa na warzywach

Warzywa obrać, pokroić w plasterki. Kiełbasę obrać ze skóry, następnie ponacinać. Na blasze ułożyć wiórki margaryny, ułożyć warzywa. Posypać przyprawami. Na wierzchu ułożyć kiełbasę. Piec ok. 45 min w temp. 185st.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 09.01.2014 22:20
ładnie podana
adelajda 14.11.2013 09:44
szybko i smacznie
Cranberry 12.11.2013 19:37
pewnie smaczniutka
Renataj 12.11.2013 18:48
Pięknie przyrumieniona kiełbasa.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak