Składniki:
pierś z kurczaka | 2 sztuki |
filet z indyka | 1/2 kg |
boczek | 1 kg świeży |
mięso wieprzowe bez kości | 2 kg od szynki |
czosnek | 8 ząbków |
sól | 1 łyżka |
majeranek | 3 łyżki |
woda | 1/2 litra |
jelita | 1 do smaku |
pierś z kurczaka | 2 sztuki |
filet z indyka | 1/2 kg |
boczek | 1 kg świeży |
mięso wieprzowe bez kości | 2 kg od szynki |
czosnek | 8 ząbków |
sól | 1 łyżka |
majeranek | 3 łyżki |
woda | 1/2 litra |
jelita | 1 do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: