Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ketchupowo-ziołowa karkówka

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

karkówka 1 kg
ketchup 7 łyżek
papryka mielona
Zioła prowansalskie suszone Prymat
olej roślinny 4 łyżki
Liść laurowy suszony Prymat
ziele angielskie
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Ketchupowo-ziołowa karkówka

Karkówkę kroimy na plastry (powinno wyjść około 6) i wkładamy do rękawa do pieczenia. Do tego wrzucamy wszystkie inne składniki (przyprawy po sporej szczypcie). Woreczek zamykamy i potrząsamy żeby wszystko się wymieszało(mięso musi być całe w marynacie. Odstawiamy na 2 godziny i potem przekładamy wszystko do naczynia żaroodpornego i pieczemy do miękkości mięsa. Smacznego:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marta1986 11.12.2012 17:05
pycha
Silver Teaspoon 11.12.2012 16:33
ciekawa propozycja
cukiereczek 11.12.2012 16:26
do ziemniaków i surówki na obiad REWELACJA

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak