Kefta z serem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso mielone wołowe

    250 gram
  • mięso mielone indycze

    250 gram
  • ser

  • cebula biała

    1
  • papryka

    szczypta
  • sól

    szczypta
  • pieprz

    szczypta
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso mielone wołowe i indycze mieszamy ze sobą. Doprawiamy papryką, solą i pieprzem. Formujemy z tego ruloniki. Na formę kładziemy posiekaną cebulę, na to układamy nasze mięso.Dodajemy margarynę. Wkładamy do piekarnika na 190 stopni na ok. 15 minut. Gdy mięso jest gotowe dodajemy ser i po minucie możemy nakładac.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (14)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ada-Gaba 28.01.2016 22:27
ciekawy przepis
Wiesława1 28.04.2012 21:27
ciekawe
agata1722 28.06.2011 18:27
smaczne
plocia 20.03.2011 22:41
ciekawy pomysł
IlonaAlbertos 12.03.2011 19:11
Apetyczne danie :)
js28 31.12.2010 18:33
super danie!
Mysiunia 30.12.2010 12:38
bardzo ciekawe:)
eli82 29.09.2010 17:59
ciekawe
agnieszka189 12.09.2010 15:18
ciekawy pomysl
SmakolykiJoanny 07.09.2010 08:37
smacznie i pomysłowo

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat