Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kebab z grilla

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

oliwa 3 łyżki
przyprawa do kebebu 2 łyżki
mięso 1/2 (ugotowane, w kawałkach)

Przepis i sposób przygotowania na: Kebab z grilla

Kawałki gotowanego mięsa posypujemy przyprawą do kebabu i skrapiamy oliwą. Wkładamy to płasko do kieszeni z folii aluminiowej i układamy na grillu. Grillujemy po kilkanaście minut z obu stron. Podajemy z ziemniakami w mundurkach podpieczonymi na grillu i sałatką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pacpaw 08.07.2012 22:33
też nie obrabiałem ponownie gotowanego mięsa. Szykuje się znakomite danie
Izabela28 23.09.2011 12:48
aż ślinka leci:)
alaaa 02.07.2011 19:42
jeszcze gotowanego mięska nie grilowałam,ale ciekawe jak smakuje,,
Ela15 10.06.2011 08:55
coś pysznego
halinka1011 17.05.2011 12:27
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak