Składniki:
jajko | 4 szt |
cukier puder | 125 g |
fasola Jaś | 100 g |
płatki migdałowe | 25 g |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
dżem porzeczkowy | 1/2 słoiczka |
cukier puder | na lukier |
rum | 1/2 kieliszka |
jajko | 4 szt |
cukier puder | 125 g |
fasola Jaś | 100 g |
płatki migdałowe | 25 g |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
dżem porzeczkowy | 1/2 słoiczka |
cukier puder | na lukier |
rum | 1/2 kieliszka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: