Przepis i sposób przygotowania na: Kaszotto z kurczakiem i szpinakiem
Kroki postępowania
Smacznego :)
kasza gryczana | 200 gram |
pierś z kurczaka | 1 szt |
bulion drobiowy | 1 litr |
cebula | 1 szt |
ząbki czosnku | 2 ząbki |
oliwa | 2 łyżka |
masło 82% | 1 łyżka |
szpinak świeży | 60 gram |
seler naciowy | 1 łodyga |
śmietana | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
parmezan | do posypania |
olej rzepakowy | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: