Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kaszanka z pieczarkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kaszanka 1/2 kg
cebula biała 1 szt
pieczarki 15 dag
Pieprz biały mielony Prymat
olej 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Kaszanka z pieczarkami

Kaszanki obieramy z osłonki i kroimy w plasterki. Cebulę obieramy i siekamy lub kroimy w piórka. Pieczarki kroimy na plasterki. Na patelni na oleju podsmażamy pieczarki i cebulę . Następnie dodajemy pokrojoną kaszankę . Mieszamy i razem podsmażamy. doprawiamy pieprzem do smaku. Ogórki kiszone kroimy w słupki. Podajemy kaszankę na ciepło z ogórkiem .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

idealme 28.03.2013 11:07
ciekawy przepis
iwa643 28.03.2013 09:41
Polecam na kolacje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak