Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kaszanka z musztardą

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kaszanka z podrobami 1 szt.
jajko 1 szt.
Musztarda sarepska Prymat 2 łyżeczki
cebula 1/2
Sól ziołowa jodowana Prymat szczytpa
Pieprz czarny ziarnisty Prymat
olej do smażenia 2 łyźki

Przepis i sposób przygotowania na: kaszanka z musztardą

Obierz połowę cebuli , następnie pokrój w kostkę. Podgrzej 2 łyżki oleju na patelni. Gdy rozgrzeje się olej należy wrzucić cebulą i przesmażyć na złoty kolor. Obierz kaszankę i włóż na patelnie do przesmażonej cebuli. Daj dwie łyżeczki musztardy Sarepskiej, sól ziołowa i czarny pieprz świeżo mielony do własnego smaku. Gdy wszystko się ze sobą złączy wbij jedno jajko i energicznie mieszaj by połączyć wszystkie składniki.
Podawać z chlebkiem bądź bułeczką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adelajda 25.03.2015 15:36
dobra kaszanka
Maridka19 23.03.2015 13:39
Ciekawy przepis tak jeszcze kaszanki nie jadłam :)
R'n'G Kitchen 06.03.2015 11:42
Uwielbiam taką z musztardą...ale jadam białą
Franciszek 06.03.2015 10:08
Dobry pomysł
Magdalena Rysińska 06.03.2015 05:51
Ja tam wolę z keczupem :)
Róża1 05.03.2015 23:40
bardzo ciekawy pomysł !!!!!!!!!!! zabieram przepis :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak