Kaszanka z farszem pieczarkowym z grilla

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

ogólne

  • kaszanka

    1 sztuka

Farsz

  • pieczarki

    100 g
  • cebula

    1 szt
  • sól do smaku

    1 szt
  • olej

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Na oleju obsmażamy cebulkę i pokrojone drobno pieczarki, solimy do smaku.
Z kaszanek ściągamy skórę, przecinamy ją wzdłuż na pół (ale nie do końca), nakładamy do środka farsz pieczarkowy, zawijamy całość w folię aluminiową i układamy na rozgrzanym grillu.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
sylwia_sl 14.06.2014 11:00
uwielbiam kaszankę a taka propozycja jak najbardziej na plus :)
Jusiaa 13.06.2014 22:17
Coś nowego, wypróbuje :)
agnieszka214 13.06.2014 19:45
ciekawy smak
Lidzia 13.06.2014 18:32
Tego jeszcze nie jadłam. Bardzo lubię kaszankę z grilla. Muszę wypróbować ten przepis.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat