Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kaszanka z farszem pieczarkowym z grilla

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ogólne

kaszanka 1 sztuka

Farsz

pieczarki 100 g
cebula 1 szt
sól do smaku 1 szt
olej 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Kaszanka z farszem pieczarkowym z grilla

Na oleju obsmażamy cebulkę i pokrojone drobno pieczarki, solimy do smaku.
Z kaszanek ściągamy skórę, przecinamy ją wzdłuż na pół (ale nie do końca), nakładamy do środka farsz pieczarkowy, zawijamy całość w folię aluminiową i układamy na rozgrzanym grillu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sylwia_sl 14.06.2014 11:00
uwielbiam kaszankę a taka propozycja jak najbardziej na plus :)
Jusiaa 13.06.2014 22:17
Coś nowego, wypróbuje :)
agnieszka214 13.06.2014 19:45
ciekawy smak
Lidzia 13.06.2014 18:32
Tego jeszcze nie jadłam. Bardzo lubię kaszankę z grilla. Muszę wypróbować ten przepis.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak