Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kaszanka podsmażana z cebulką

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kaszanka 600 g,
cebula 1 szt,
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku,
masło klarowane 1 łyżka,

Przepis i sposób przygotowania na: Kaszanka podsmażana z cebulką

Kaszanki obieram ze skóry i kroje na mniejsze kawałki.

Następnie wkładam na patelnię lekko wysmarowaną masłem klarownym.

Kaszankę rozgniatam widelcem aby się lepiej smażyła.

Dodaje pokrojoną cebulę ,doprawiam do smaku w razie potrzeby pieprzem i solą.

Po kilkunastu minutach, kaszanka się przysmaży i jest gotowa do spożycia.

Podaje z chlebkiem lub smażonymi ziemniaczkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 22.06.2017 10:18
Dobre jedzenie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak