Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kaszanka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

podgardle 3 kg
cebula 2 sztuki
sól do smaku
pieprz do smaku
kasza 80 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Kaszanka

Z podgardla odciąć chude mięso i ugotować. Mięso tłuste pokroić i usmażyć. Na wodzie z chudego mięsa (ok. 3 litry) ugotować kaszę. Skwarki dołożyć do ugotowanej kaszy. Mięso zmielić i dodać do kaszy, cebulki posiekać, podsmażyć na tłuszczu i dodać do kaszy. Doprawić, wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aginaa 08.02.2011 09:54
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak