Składniki:
kasza jęczmienna | 200 g |
fasolka szparagowa zielona | 20 dag |
marchewka | 2 |
kalafior | 15 dag |
konserwa mięsna | 300 g |
sos do pieczeni jasny | 1 opakowanie |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
olej do smażenia | |
brokuły | 15 dag |
kasza jęczmienna | 200 g |
fasolka szparagowa zielona | 20 dag |
marchewka | 2 |
kalafior | 15 dag |
konserwa mięsna | 300 g |
sos do pieczeni jasny | 1 opakowanie |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
olej do smażenia | |
brokuły | 15 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: