Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kasza z kiełbasą i boczkiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kasza gryczana 1 torebka
kiełbasa chuda 125 g
boczek wędzony 125 g
ogórek kiszony 2 szt
oliwa 2 łyżki
cebula 1 szt
oregano
bazylia
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Kasza z kiełbasą i boczkiem

Kasze ugotować według instrukcji na opakowaniu. Kiełbasę i boczek pokroić w kostkę. Posiekać cebulę. Razem podsmażyć, polać oliwą. Dodać kaszę i przyprawy. Pokroić drobno ogórki i dołożyć do reszty. Podsmażać pięć minut i podać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 03.11.2013 13:53
smaczne połaczenia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak