Przepis i sposób przygotowania na: Kasza pęczak z gulaszem
Kroki postępowania
Zatrzepać mąką i śmietaną , zagotować ,przyprawić do smaku .
Podawać na ciepło .
mięso wieprzowe | 500 g |
cebula | 1 szt |
margaryna | 2 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżeczka |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 2-3 szt |
mąka | 2 łyżeczki |
śmietana | 3 łyżki |
kasza pęczak | 100 g |
woda | 1 litr |
sól do smaku | 1 szczypta |
ząbek czosnku | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: