Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kasza jęczmienna z twarogiem

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kasza jęczmienna 1/2 szklanki
woda 1 szklanki
twaróg 2 szklanki
jaja 3 szt
śmietany 1 szklanka
masło 50 g
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kasza jęczmienna z twarogiem

Kaszę zalej wodą i ugotuj na średnim ogniu na półmiękko ,dodaj twaróg i masę i wymieszaj,następnie dodaj jaja,śmietanę ,sól i wymieszaj.Masłem posmaruj blachę włóż masę i zapiekaj w piekarniku na około 30 minut

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aacaac 26.11.2011 08:15
fajne
Reda 26.09.2011 10:22
Pamiętam jak kiedyś to robiłam prawie co dziennie ,bo dzieci to uwielbiały .
Ewelina47 26.09.2011 08:38
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak