Składniki:
kasza jęczmienna | 1 szklanka |
Bulion grzybowy | |
woda | 2 szklanki |
pieczarki | 3 |
śmietana | 250 ml |
mąka | 1 łyżka |
pieprz | szczypta |
olej | 3 łyżki |
rzeżucha | |
ogórki kiszone | 2 |
kasza jęczmienna | 1 szklanka |
Bulion grzybowy | |
woda | 2 szklanki |
pieczarki | 3 |
śmietana | 250 ml |
mąka | 1 łyżka |
pieprz | szczypta |
olej | 3 łyżki |
rzeżucha | |
ogórki kiszone | 2 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: