Kasza jaglana zapiekana

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kasza jaglana

    100 gram
  • żółtka

    4 sztuki
  • białka

    4 sztuki
  • jabłka prażone

    300 gram
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ugotować kasze jaglaną, ostudzić, zmiksować z żółtkami. Oddzielnie ubić białka. Dodać do kaszy białka, jabłka prażone, wymieszać. Wyłożyć na blaszkę. Piec 20 minut w temperaturze 180 stopni.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat