Przepis i sposób przygotowania na: Kasza jaglana z pesto z dyni
Kroki postępowania
Wodę zagotować z dodatkiem soli ,włożyć kasze i gotować 15 min.
kasza jaglana | 100 g |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
woda | 1 litr |
dynia | 400 g |
ser grana padano | 2-3 łyżki |
orzechy włoskie | 1 gzrść |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
imbir starty | 1 łyżeczka |
ząbek czosnku | 1 szt |
oliwa | 20 ml |
tymianek | 1 łyżeczka |
natka pietruszki | 2 łyżki |
pestki dyni | 1 łyżka |
pestki słonecznika | 1 łyżka |
ziarna sezamu | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: