Przepis i sposób przygotowania na: Kartoflanka z Dublina :
Podawać posypaną utartym serem , bekonem i natką pietruszki .
30 dag wołowiny rosołowej,1 duża marchewka,½ pietruszki,1/8 średniego selera | |
1 łyżka masła ,2 łyżki pokrojonej natki pietruszki | |
bulion wołowy | 1 kostka |
por | 1/4 szt. |
czosnek | 1 ząbek |
cebula | 3 szt. |
boczek wędzony | 5 dag |
ser cheddar | 5 dag |
woda | 1 l |
olej | 2 łyżki |
śmietana kremówka | 1/2 szklanki |
ziemniaki | 6- dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: