KARTOFLANKA CIOCI JOLI

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ziemniaki

    5-6 SZT
  • marchew

    2 SZT
  • pietruszka korzeń

    2 SZT
  • cebula

    1 SZT
  • seler

    1/2 SZT
  • śmietana, SÓL

    WG POTRZEBY
  • przyprawa do zup

    DO SMAKU
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

ZIEMNIAKI KROIMY W KOSTKĘ, POZOSTAŁE WARZYWA (OPRÓCZ CEBULI)ŚCIERAMY NA GRUBEJ TARCE.DOPRAWIAMY I GOTUJEMY.CEBULĘ POKROJONĄ W DROBNĄ KOSTECZKĘ PODSMAŻAMY NA MAŚLE NA PATELNI.DODAJEMY DO ZUPY.NA KONIEC GOTOWANIA PODBIJAMY ŚMIETANĄ.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (16)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
gosia47-47 16.05.2012 08:39
musi być pyszna
adam1f 02.05.2012 23:39
dobra
magmonika1995 28.04.2012 08:15
super
magmonika1995 28.04.2012 08:15
super
magmonika1995 28.04.2012 08:15
super
cukiereczek 12.01.2012 08:50
lubię
patusia 17.08.2011 18:19
pycha
Magdalena80 13.11.2010 20:37
kartoflanka-tradycyjnie i smacznie
Jaheira11 13.11.2010 20:31
dobra
Wojtek8 23.10.2010 22:18
pysznie wygląda

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat