Przepis i sposób przygotowania na: karpatka z budyniem śmietanowo-kokosowym...
Kroki postępowania





woda |
1 szklanka
|
masło |
15 dag
|
mąka tortowa |
1,1/4 szklanki
|
sól |
- szczypta
|
proszek do pieczenia |
- szczypta
|
jajko |
6 sztuk
|
mleko |
500 ml
|
budyń waniliowy |
1 opakowanie
|
mąka ziemniaczana |
1 łyżeczka
|
cukier |
3 łyżki
|
masło |
1/2 łyżeczki
|
śmietana 30% |
200 ml
|
wiórki kokosowe |
100 gram
|
cukier puder |
- ile potrzeba
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: