Doradca Smaku logoandPrymat logo
Najlepsze przepisy na grilla SPRAWDŹ

Karpatka na krakersach

5.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 5+ os.

Składniki:

krakersy
2 paczki
krem do karpatki
1 opakowanie
mleko
1/2 litra
margaryna
20 dag
czekoladowa posypka
2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Karpatka na krakersach

Zawartość opakowania z kremem wymieszać ze szklanką mleka. Resztę mleka zagotować , wlać rozrobiony proszek. Mieszając , gotować , aż krem zgęstnieje. Ostudzić. Margarynę zmiksować , dodawać stopniowo budyń. Na dnie blaszki ułożyć 1/2 krakersów , wyłożyć 1/2 kremu , przykryć resztą ciastek. Pozostały krem włożyć do szprycy , wycisnąć na wierzch ciasta, udekorować posypką .
SMACZNEGO :))))

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnieszka91 17.09.2012 14:32
fajny szybki przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak