Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Karp z pieczarkami

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 300 g
śmietana 200 g
cebula 2 szt
karp 1 filety

Przepis i sposób przygotowania na: Karp z pieczarkami

Rybę kroimy w dzwonki. doprawiamy. obtaczamy w mące i smażymy na oleju.Rybę przekładamy do naczynia żaroodpornego. Pieczarki podsmażamy z cebulą i dodajemy do ryby. Całość zalewamy śmietaną i wstawiamy do piekarnika na 10 min. Ryba będzie gotowa gdy śmietaną wsiąknie w karpia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mariusz10 16.06.2012 17:52
uwielbiam
eli_555 18.06.2011 23:50
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak