Karp z grilla

Karp z grilla

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kostka

g

kg

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchewka

    1 sztuka
  • natka pietruszka

    1 garść
  • cebula

    1 sztuka
  • oliwa

    wg uznania
  • ogórek szklarniowy

    1 sztuka
  • sól

    wg uznania
  • pieprz

    wg uznania
  • pomidor

    1 sztuka
  • karp

    5 płaty
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ogórek kroimy w krążki, cebulę, pomidora, marchewkę kroimy w małe kawałki. Wszystko wsypujemy do jednego naczynia i mieszamy. Polewamy na koniec oliwą z oliwek i przyprawiamy solą, pieprzem. Na kwadratowy papier aluminiowy 15x15 cm lejemy trochę oliwy z oliwek i rozprowadzamy po papierze. Każdy płat ryby solimy z obu stron. Następnie dajemy na papier. Na to wcześniej przygotowaną sałatkę. Pieczemy na grillu.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Kate131

09.06.2012 08:42
ale fajnie wyglada

Iwusia

22.03.2011 23:31
wygląda wyśmienicie :)

Lidia11

12.09.2010 14:45
musi byc smaczny

Matik

06.08.2010 12:08
supoer

mehia

09.07.2010 08:13
apetyczny :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat