Karp z grilla

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchewka

    1 sztuka
  • natka pietruszka

    1 garść
  • cebula

    1 sztuka
  • oliwa

    wg uznania
  • ogórek szklarniowy

    1 sztuka
  • sól

    wg uznania
  • pieprz

    wg uznania
  • pomidor

    1 sztuka
  • karp

    5 płaty
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ogórek kroimy w krążki, cebulę, pomidora, marchewkę kroimy w małe kawałki. Wszystko wsypujemy do jednego naczynia i mieszamy. Polewamy na koniec oliwą z oliwek i przyprawiamy solą, pieprzem. Na kwadratowy papier aluminiowy 15x15 cm lejemy trochę oliwy z oliwek i rozprowadzamy po papierze. Każdy płat ryby solimy z obu stron. Następnie dajemy na papier. Na to wcześniej przygotowaną sałatkę. Pieczemy na grillu.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Kate131 09.06.2012 08:42
ale fajnie wyglada
Iwusia 22.03.2011 23:31
wygląda wyśmienicie :)
Lidia11 12.09.2010 14:45
musi byc smaczny
Matik 06.08.2010 12:08
supoer
mehia 09.07.2010 08:13
apetyczny :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat