Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

karp z grila

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

karp 1 szt
Kucharek przyprawa do potraw 1 łyżka
cebula 1/2 szt
natka pietruszki
borowiki 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: karp z grila

sprawionego karpia(waga do kilograma) nacieramy kucharkiem i pieprzem, do środka wkładamy cebulę pokrojoną w piórka, borówki i gałązkę natki pietruszki opruszamy delikatnie mąką krupczatką, folię smarujemy oliwą(dość obficie), zawijamy w nią karpia i grilujemy z obu stron około 30-40 min

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina47 07.06.2012 21:29
fajny pomysł z tym karpiem
IZABELA29 30.03.2012 10:29
tak jeszcze nie robiłam
Grazyna0211 01.01.2012 20:18
świetny pomysł
magical66 06.11.2011 15:42
smaczny
Motorek 21.10.2011 10:48
pycha
aacaac 11.10.2011 08:14
lubię
ewelinapac 05.10.2011 21:32
dobry
Krystyna32 24.09.2011 22:31
super
kuklik 19.09.2011 19:46
takie coś lubię najbardziej
owca441 18.09.2011 21:13
bardzo lubię rybki z grila

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak