Karp z dipem chrzanowym

Karp z dipem chrzanowym

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sok z cytryny

    w/g uznania
  • masło do smarowania

    w/g uznania
  • sól

    do smaku
  • karp

    1 filety
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Karp z dipem chrzanowym

Filety opłukać,posolić,skropić sokiem z cytryny i odstawić na 60 min,następnie posmarować rybę stopionym masłem i piec na grillu,podawać z dipem chrzanowym

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat