Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Karnawałowe kebaby z łososia

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łosoś filet 30 dag
cebula czerwona 1 szt
oliwki zielone Smak 4 szt
olej rzepakowy 2 łyżeczki
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
ogórki 2 kaszubskie

Przepis i sposób przygotowania na: Karnawałowe kebaby z łososia

Filet z łososia myjemy osuszamy i odkrawamy skórę . Dużym nożem kroimy go na paseczki następnie w kostkę i siekamy dość drobno. Ogórki kroimy bardzo drobno. Cebule czerwona obieramy z łupiny i siekamy. Oliwki odcedzamy z zalewy siekamy drobno. Warzywa łączymy z mięsem dobrze mieszamy solimy i doprawiamy pieprzem do smaku. Dodajemy dobrej jakości olej rzepakowy i jeszcze raz dobrze urabiamy . Na patyczkach formujemy małe kebaby. Smażymy je na patelni grillowej na złoty kolor.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna/kate1980 27.01.2013 21:10
super kebaby
mufinka79 27.01.2013 17:52
smakowicie podane :) MNiam
Gracer 27.01.2013 16:08
widze że te same programy kulinarne oglądamy super podane :)
Beata61 27.01.2013 16:06
wspaniały pomysł, pyszny skład i ładne zdjęcie :)
Sisterskitchen 27.01.2013 15:49
smakowicie wyglądają
angelika14 27.01.2013 14:32
świetne , takich jeszcze nie jadłam
kupiska 27.01.2013 14:04
Smacznie wygladaja...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak